Meteen naar de content

Voor 16:00 besteld = Vandaag verzonden

  De beste vlooienband van 2021

  De beste vlooienband van 2021

  Beste vlooienband van 2021

  Nu er een sterke winter is geweest, zijn er gelukkig iets minder teken in het voorjaar. Desalniettemin is het erg verstandig om je hond te beschermen met een vlooienband. In de vlooienbanden van Fleacare zit een stofje waar vlooien niet tegenkunnen, maar wat niet schadelijk is voor honden. Dit komt omdat de banden van Fleacare op een natuurlijke wijze zijn gemaakt.

  Waarom Fleacare

  We vinden het niet alleen belangrijk om je viervoeter te beschermen tegen vlooien en teken, maar ook om dit op een natuurlijke manier te doen. Veel vloeienbanden zijn erg chemisch, waardoor je hond snel irritaties kan krijgen omdat de band wel een paar maanden om hun nek zit. Onze vlooienbanden zijn 100% natuurlijk en biologisch gemaakt en gaan voor acht maanden mee om je viervoeter op een natuurlijke manier te beschermen. De natuurlijke producten die bijvoorbeeld in onze halsbanden zitten zijn onder andere kaneelolie en pepermunt. Dit zijn sterke geuren waar parasieten niet op af komen. Naast dat de halsbanden van natuurlijke producten zijn gemaakt, zijn de halsbanden ook bestendig tegen water. Dit zorgt ervoor dat de werking van de vlooienband tot wel acht maanden effectief blijft. Hierdoor hoef je geen gebruik te maken van nare chemische druppels of pillen.

  Een natuurlijk alternatief

  Chemische behandelingen zijn vaak effectief, maar brengen verschillende nadelen met zich mee. Zo kunnen de chemische vlooienbanden een negatief effect hebben op de gezondheid van je hond. Dit is voornamelijk het geval wanneer je hond overgevoelig is voor bepaalde bestanddelen. Door aan de vlooienband te likken, kan je hond deze stofjes binnenkrijgen. Hetzelfde geldt ook voor druppels of tabletten die je aan je hond kunt geven. Ook deze kunnen negatieve gevolgen hebben voor de gezondheid van je hond.

  Veilig voor je kinderen

  Kinderen spelen vaak met hun huisdieren. Daarom is een vlooienband van Fleacare niet alleen beschermend voor uw hond, maar zorgt onze vlooienband ervoor dat kinderen geen giftige stoffen binnenkrijgen en veilig met hun huisdier kunnen knuffelen. De halsband van Fleacare beschermt de hond tegen teken, larven, sarcoptesschurft, vlooien en luizen. Wanneer je hond niet beschermd is tegen parasieten kunnen de volgende klachten ontstaan: haaruitval, schuren, jeuk en een slechte vachtconditie. Deze risico’s zijn te voorkomen wanneer je je hond goed beschermt met een Fleacare halsband.

  Milieu

  Het produceren van chemische vlooienbanden kan niet alleen schadelijk zijn voor dieren, maar het is ook slecht voor het milieu. Veel chemische reststoffen worden niet goed weggegooid waardoor het schadelijk is voor het milieu. Ook kunnen de chemische stoffen in het water belanden, waardoor het watervervuiling van rivieren of meren veroorzaakt. Tenslotte moeten de chemische halsbanden nog worden weggegooid bij het chemisch afval. Als dit niet gebeurt, kunnen de chemische stoffen niet op de juiste manier worden verwerkt, waardoor het ook de grond kan schaden.


  Als je je hond wilt beschermen op een natuurlijk en gezonde wijze tegen vlooien en andere parasieten, zijn de vlooienbanden van Fleacare hier het beste geschikt voor. Zo kan je hond weer vlooivrij door het huis en bos wandelen!

   

   

  Bekijk de Fleacare Vlooienband

  vlooienband honden biologische natuurlijke tekenband hond

  100% Natuurlijke bescherming

  Veilig voor hond en mens natuurlijke anti tekenband

  Veilig voor hond en mens

  8 maanden natuurlijke bescherming tegen vlooien en teken bij honden

  8 Maanden bescherming

  snelle verzending van de vlooien en tekenbanden fleacare

  Voor 16:00 besteld = Vandaag verzonden
  ()
  geleden check_circle
  ()
  Bestelde Persoonlijke Naambadge 🐾
  geleden check_circle