Vandaag voor 15:00 besteld = Morgen in huis

Helpt een vlooienband tegen vlooien?


Wanneer je hond last heeft van vlooien is dat natuurlijk erg vervelend voor zowel het huisdier als het baasje: de hond heeft ontzettende jeuk en jouw huis zit onder de vlooien en -eitjes. Gelukkig zijn er steeds meer anti-vlooienmiddelen op de markt en de natuurlijke vlooienband is daar één van! De Fleacare natuurlijke teken- en vlooienband werkt effectief en beschermt je hond tot wel 8 maanden tegen deze narigheid en voorkomt irritatie op de huid als gevolg van chemische bestrijdingsmiddelen.

Soorten vlooienbestrijding

Er bestaan verschillende soorten anti-vlooienmiddel. Zo kun je kiezen voor een natuurlijke of chemische aanpak en zijn er verschillende producten; van vlooienbanden tot pipetjes en pilletjes. Een goede vlooienband werkt langdurig en effectief zodat jouw hond geen last heeft van nare jeuk en voor een langere tijd beschermd is. 

De Fleacare vlooienband werkt langdurig en beschermt jouw hond tot wel 8 maanden. De halsband bestaat uit een unieke combinatie van verschillende en doeltreffende stoffen. Deze stoffen worden gelijkmatig afgegeven en over de huid en vacht van de hond verspreid. Deze afgifte past zich automatisch aan op basis van de behoefte van de huid en vacht. Zo is de hond constant volledig beschermd tegen vlooien, teken en ander ongedierte.


Natuurlijk anti-vlooienmiddel

Een natuurlijke vlooienband voor de hond werkt goed tegen vlooien. Het voordeel van natuurlijke vlooienbestrijding, waar een natuurlijke anti vlooienband dus onder valt, is dat het irritatie van de huid en vacht van de hond voorkomt. Ook is een vlooienband voor de hond vaak goedkoper en eenvoudiger. Je hoeft de band alleen om te doen bij je hond en kunt hem na een aantal maanden vervangen. Geen gedoe dus met het doseren van pipetjes en een hond die niet stil blijft staan omdat hij weet hoe laat het is. 

De Fleacare anti-vlooienband heeft een unieke samenstelling van natuurlijke stoffen waaronder pepermunt en kaneelolie. Hiervan is klinisch bewezen dat de samenstelling werkt bij het verdrijven én afweren van teken en vlooien bij honden. Doordat de Fleacare vlooien- en tekenband uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten bestaat is er ook geen vervelende bijkomstigheid van een heftige en nare geur. Een natuurlijke anti-vlooienband is veilig voor zowel hond als mens en voorkomt dure en chemische behandelingen bij de dierenarts. Daarnaast bestaat onze natuurlijke hondenband uit 100% biologische ingrediënten die niet schadelijk zijn voor het milieu.

Het gebruik van een anti-vlooienband

De Fleacare anti-vlooienband is gemakkelijk te gebruiken en precies af te stellen naar de geschikte maat voor je hond. Plaats de band rondom de nek van je hond en maak de halsband op maat. Er moet ongeveer 2 tot 3 centimeter tussen de nek en de band zelf zitten. Maak de band dus niet te strak, want dat zit ook niet lekker voor je hond. Vervolgens kun je het overige gedeelte afknippen en kan je hond weer ongestoord genieten. 

De Fleacare halsband heeft een tweezijdige werking; bestaande vlooien en teken verdrijven en nieuw ongedierte afweren. De natuurlijke anti-vlooienband werkt effectief tegen teken, luizen, sarcopt-esschurft, vlooien en larven. 

100% Natuurlijke bescherming
Veilig voor hond en mens
8 Maanden bescherming
Voor 15:00 besteld = Morgen in huis

Vanaf 2 stuks GRATIS Verzending