Meteen naar de content

Voor 16:00 besteld = Vandaag verzonden

  Het gevolg van vlooien voor je huisdier

  Het gevolg van vlooien voor je huisdier

  Het gevolg van vlooien voor je huisdier

  Misschien is het moeilijk om te zien, maar vlooien zorgen ervoor dat je hond zich erg vervelend kan voelen. Vlooien zijn moeilijk om met het blote oog te zien, want ze zijn erg klein. Ben je net terug van een warme vakantie met je huisdier? Dan is de kans erg groot dat vlooien en andere parasieten ook aanwezig zijn. Met de vlooien en tekenband voor je hond van Fleacare bescherm je je hond hier tegen op een natuurlijke manier.

  Ontstaan van vlooien

  Vlooien worden vaak binnengehaald door huisdieren. Dit komt meestal in warmere periodes voor, omdat de eitjes van de vlooien dan uitkomen. Wanneer er vlooien in je huis komen, kan er uiteindelijk zelfs een vlooienplaag ontstaan. Dit is natuurlijk heel vervelend, maar als je huisdier niet beschermd is tegen vlooien, is het bijna onvermijdelijk dat er een vlooienplaag ontstaat.

  Wat kan je ertegen doen?

  In eerste instantie is het verstandig om je huisdier te beschermen tegen vlooien met een natuurlijke vlooienband van Fleacare. Zo voorkom je dat er überhaupt een vlooienplaag kan ontstaan in je huis. Wanneer je toch merkt dat er wel vlooien aanwezig zijn in je huis, is het verstandig om je huis goed schoon te houden. Het huis goed stofzuigen zorgt ervoor dat je al een groot deel van de vlooienplaag verwijdert. Ook is het verstandig om de manden en dekens van je honden te wassen. Hier nestelen vlooien zich ook vaak in. Misschien denk je wel dat het grondig dweilen van je huis de vlooien snel verwijdert, maar vlooien en andere parasieten houden van vochtigheid. Als vocht blijft vastzitten in bepaalde hoeken van het huis, is dit een ideale plek voor vlooien en andere parasieten om zich te nestelen.

  Wat is een vlo?

  Vlooien kunnen zich heel snel verspreiden. Dit komt omdat zij een enorme hoeveelheid eitjes kunnen leggen in een korte tijd. De larven van deze eitjes ontstaan al na twee tot vier dagen. Vlooien zijn parasieten en hebben daarom altijd een gastheer of gastvrouw nodig. Vlooien nestelen zich bij dieren met een vacht, daarom zijn vaak honden de dupe hiervan. Vlooien zuigen bloed bij de gastheer of gastvrouw waar een enorme jeuk van kan ontstaan. Deze nare beestjes zijn allemaal kleiner dan één centimeter en worden meestal tot drie millimeter groot.

  Gevolg van vlooienbeet

  Vlooienbeten kunnen voor enorme jeuk zorgen. Je kan er blaren en rode bultjes aan overhouden. De jeuk is vergelijkbaar met die van een muggenbeet. Honden bijten soms hun vacht kapot en houden er lelijke plekken aan over. Sommige vlooien kunnen besmet zijn met eitjes van lintwormen. Wanneer een hond zo’n vlo opeet kan de hond hier ook mee besmet worden en erg ziek worden. Niet alleen honden worden zo besmet met een lintworm, de kans is ook groot dat bijvoorbeeld kinderen hierdoor besmet raken. Vlooien zorgen helaas dus niet alleen voor jeuk.

  Vlooien en tekenband hond

  Met de vlooien en tekenband voor je hond van Fleacare zorg je voor veiligheid in je huis. Niet alleen voor honden kunnen vlooien lastig zijn, ook komt er veel werk bij kijken om een vlooienplaag te verwijderen. De natuurlijke vlooienband van Fleacare is misschien wel de beste honden vlooienband, omdat je huisdier zo op een biologische en veilige manier wordt beschermd!

  Een vlooienband van Fleacare zorgt voor een natuurlijke bescherming voor je hond waardoor hij voor acht maanden veilig beschermt wordt tegen vlooien en teken.

   

  vlooienband honden biologische natuurlijke tekenband hond

  100% Natuurlijke bescherming

  Veilig voor hond en mens natuurlijke anti tekenband

  Veilig voor hond en mens

  8 maanden natuurlijke bescherming tegen vlooien en teken bij honden

  8 Maanden bescherming

  snelle verzending van de vlooien en tekenbanden fleacare

  Voor 16:00 besteld = Vandaag verzonden
  ()
  geleden check_circle
  ()
  Bestelde Persoonlijke Naambadge 🐾
  geleden check_circle
  ()
  geleden check_circle