Meteen naar de content

Voor 16:00 besteld = Vandaag verzonden

  Waar moet je op letten bij het aanbrengen van een natuurlijke vlooienband hond?

  beste vlooienband hond

  Waar moet je op letten bij het aanbrengen van een natuurlijke vlooienband hond?

  Veel mensen denken dat de verzorging niet veel uitmaakt wanneer je hond een vlooienband draagt. Toch zijn er wel een paar belangrijke dingen waar op gelet moet worden, met name het type halsband en hoe lang je wilt dat je hond beschermt wordt tegen parasieten.

  Wanneer breng je een natuurlijke vlooienband hond aan?

  De natuurlijke vlooienband voor je hond kan het beste in de lente en/of zomer om de nek van de hond geplaatst worden. Dit komt omdat parasieten in deze periode het meest actief zijn. Wanneer er geen strenge winter heeft plaatsgevonden, overleven de eitjes van de parasieten en zijn er in de lente bijna dubbel zoveel. Daarom is het belangrijk om je hond goed te beschermen door middel van een Fleacare vlooienband.

  Wat voor vlooienband moet je kiezen?

  Het is erg belangrijk om de juiste maat vlooienband voor je hond te kiezen. Het kan erg naar én gevaarlijk voor een hond zijn wanneer de maat van de halsband niet correct is. Het kan voor vernauwing zorgen, maar een hond kan ook ergens aan blijven haken wanneer de vlooienband weer te groot is. Daarnaast is het ook van belang om van tevoren te bepalen voor hoelang je een natuurlijke vlooienband voor je hond wilt hebben. Als je wilt dat je hond maar voor drie maanden een halsband heeft, is het onnodig om er een te kopen die voor acht maanden actief is. Wanneer je de vlooienband aan hebt gebracht bij je hond, is het verstandig om de reactie even af te wachten. De vlooienbanden van Fleacare zijn 100% biologisch, wat betekent dat er geen chemische stoffen aan toegevoegd zijn. Toch is het altijd verstandig om je hond in de gaten te houden voor allergische reacties. Mocht er een allergische reactie optreden, is het raadplegen van een dierenarts altijd belangrijk.

  Kan je je hond wassen met een natuurlijke vlooienband?

  Het is natuurlijk belangrijk om je hond eens in de zoveel tijd te wassen, maar per hond verschilt dit weer. Een kortharige hond hoeft eigenlijk maar twee tot vier keer per jaar gewassen te worden. Een hond met een langere vacht vaker, omdat daar meer vuil in terecht kan komen. De werking van de Fleacare vlooienband wordt niet vermindert als de hond nat wordt, dit komt omdat de halsbanden van natuurlijke vlooienband hond waterbestendig is. Je kan je hond wel wassen met shampoo, maar zorg er wel voor dat de blootstelling daarvan niet te lang duurt. De werking van de halsband kan daardoor afnemen, maar is nog steeds niet erg veel. De werking van de halsband neemt in dat geval niet van sterkte af, maar is voor een kortere periode effectief. Je zou er natuurlijk ook voor kunnen kiezen om de natuurlijke vlooienband hond af te doen wanneer je je hond wast, alleen is misschien voor de hond dan even wennen wanneer de vlooienband weer om de hals gaat.


  Een vlooienband van Fleacare zorgt voor een natuurlijke bescherming voor je hond waardoor hij voor acht maanden veilig beschermd wordt tegen vlooien en teken.

   

  vlooienband honden biologische natuurlijke tekenband hond

  100% Natuurlijke bescherming

  Veilig voor hond en mens natuurlijke anti tekenband

  Veilig voor hond en mens

  8 maanden natuurlijke bescherming tegen vlooien en teken bij honden

  8 Maanden bescherming

  snelle verzending van de vlooien en tekenbanden fleacare

  Voor 16:00 besteld = Vandaag verzonden
  ()
  geleden check_circle
  ()
  Bestelde Persoonlijke Naambadge 🐾
  geleden check_circle