Meteen naar de content

Voor 16:00 besteld = Vandaag verzonden

  Wat is beter: een vlooienband of -druppels?

  vlooienband of druppels

  De twee bekendste anti-vlooienmiddelen zijn een honden-vlooienband en vlooiendruppels die je met een pipetje toedient. Maar hoe werken deze twee en welke is beter? In dit artikel leggen we uit wat het verschil is tussen een vlooienband voor de hond en vlooiendruppels en hoe beide anti-vlooienproducten werken.


  Heeft mijn hond vlooien?

  Wanneer je je hond veel ziet krabben zou het zo maar eens kunnen zijn dat hij vlooien heeft opgelopen. Dit kan bijvoorbeeld buiten gemakkelijk gebeuren en heeft niets met hygiëne te maken. Eenmaal besmet kan jouw hond ook andere honden en je huis voorzien van vlooien en vlooieneitjes. Dat wil je natuurlijk voorkomen! De Fleacare anti-vlooienband helpt je hierbij en verdrijft én voorkomt vlooien en teken bij de hond. Zo is jouw maatje altijd beschermd en kunnen jullie weer gerust op pad.

  Een goede manier om bij je hond na te gaan of hij vlooien heeft is met behulp van een vlooienkam. Hiermee kun je door zijn vacht kammen en het is belangrijk om vooral bij de liezen, de oksels en de staart te kammen. Kom je een vlo tegen, dan weet je natuurlijk dat het tijd is voor een anti-vlooienmiddel. Maar, vergis je niet wanneer je geen vlooien aantreft. Ook dan kan je nog steeds met een vlooienplaag te maken hebben. Wanneer er zwarte korreltjes in de kam achterblijven kan dat namelijk duiden op vlooienpoep. Mocht je twijfelen of het niet om vuil gaat, dan kan je de korreltjes op een stukje keukenpapier leggen en natmaken. Geeft het een rode verkleuring? Dan gaat het om vlooienpoep en is de kans groot dat er een aantal vlooien rondwandelen op jouw hond. 

  Vlooien bestrijden

  Tijd voor actie! Je wil natuurlijk zo snel mogelijk van die vervelende beestjes af. Wij raden hiervoor de Fleacare anti-vlooienband aan. Deze natuurlijke vlooienband beschermt je hond niet alleen tegen vlooien en teken, hij voorkomt ook andere parasieten en ongedierte. Door de unieke samenstelling van verschillende natuurlijke stoffen ontstaat er een synergie die bewezen effectiever werkt dan andere natuurlijke alternatieven. Omdat de vlooienhalsband uitsluitend uit natuurlijke materialen en stoffen bestaat hoef je je geen zorgen te maken over giftigheid of irritatie van de huid van de hond. Ook is de Fleacare vlooienband voor de hond waterbestendig en heeft hij geen sterke, chemische geur.

  Het afgiftesysteem van de Fleacare vlooienband zorgt ervoor dat de hond 8 maanden lang, constant is beschermd. Het afgiftesysteem verspreidt de werkende stof of de gehele vacht en huid van de hond, zodat hij van top tot teen beschermd is.


  Het verschil tussen een vlooienband en vlooiendruppels

  In tegenstelling tot vlooiendruppels bestaat de Fleacare anti-vlooienband 100% natuurlijk stoffen. Pipetten en druppels zijn vaak duurder daarbij moet je op een aantal dingen letten. Zo kun je jouw hond bijvoorbeeld twee dagen niet wassen na de toediening ervan. 

  Een vlooienband is ongetwijfeld de eenvoudigste, goedkoopste en meest praktische oplossing. De Fleacare vlooienband voor de hond werkt al na 24 uur en gaat tot 8 maanden mee. Dit is een stuk langer dan de meeste pipetten. Hierdoor hoef constant te denken aan het opnieuw ontvlooien van je hond en bespaar je geld. Weten hoe een vlooienband werkt? Lees ons nieuwe artikel over: Hoe werkt een vlooienband

  Vlooienband kopen

  vlooienband honden biologische natuurlijke tekenband hond

  100% Natuurlijke bescherming

  Veilig voor hond en mens natuurlijke anti tekenband

  Veilig voor hond en mens

  8 maanden natuurlijke bescherming tegen vlooien en teken bij honden

  8 Maanden bescherming

  snelle verzending van de vlooien en tekenbanden fleacare

  Voor 16:00 besteld = Vandaag verzonden
  ()
  geleden check_circle
  ()
  Bestelde Persoonlijke Naambadge 🐾
  geleden check_circle