Vandaag voor 15:00 besteld = Morgen in huis

Fleacare Partnerprogramma

Wil jij een Fleacare partner worden?

Leuk! Laten we samen op een missie gaan om honden op een natuurlijke manier te beschermen tegen vlooien en teken.

Wij bieden je de mogelijkheid om  vaste partner te worden. Als officieel partner krijg je een unieke link waarmee je onze natuurlijke vlooien- en tekenband kan promoten op social media. Over iedere verkoop die we aan jou te danken hebben krijg je maar liefst 10% commissie!

Dit kan al snel een hoop extra euro's opleveren zonder al teveel moeite. Wij verzorgen namelijk verder het gehele proces. Daarnaast krijg je als officieel partner regelmatig leuke extra’s van ons :).

Hoe werkt het Fleacare Partnerprogramma?

Je kunt je aanmelden voor ons partnerprogramma door op de groene knop onder op deze pagina te drukken. Zodra wij je aanvraag hebben goedgekeurd ontvang je van ons jouw persoonlijke partnerlink waarmee je direct kunt starten met promoten.

Als er door iemand wordt geklikt op jouw link en binnen 30 dagen iets bestelt ontvang jij automatisch 10% commissie. Tevens ontvang je ook een persoonlijke kortingscode die je vrienden kunnen gebruiken om zelf ook 10% korting te krijgen. Deze partnerschap levert dus zowel voor jouw als je vrienden voordeel op!

Aanmelden voor het partnerprogramma

Veelgestelde vragen over het Fleacare partnerprogramma

Waarom lid worden van het Fleacare partnerprogramma?

> Het partnerprogramma levert voor jouw en je vrienden voordeel op. Hierdoor kun jij eenvoudig bijdragen aan de missie om honden op een natuurlijke manier te beschermen tegen vlooien en teken. Zeg nou zelf... je laat jouw hond of die van je vrienden toch niet gebruik maken van chemische middelen die de gezondheid van de hond aantasten.

Hoe werkt de uitbetaling van de commissie?

> Als een van jouw vrienden via je link een product heeft gekocht wordt dit door het systeem geregistreerd onder jouw naam. Hierdoor wordt er direct geld aan je account toevoegt. Log vervolgens in via de groene knop op deze pagina en vraag een uitbetaling aan. Wij zullen zo snel mogelijk op dit verzoek reageren en overgaan op een uitbetaling op je rekeningnummer of via PayPal.

Hoe en waar kan ik mijn kortingscode promoten?

> Je kunt je kortingscode promoten via o.a. social media platformen. Dit kan je doen met je eigen foto van je hond en ons product. Maar wij kunnen je ook helpen door foto's aan te leveren die je kunt gebruiken. 

Hoe kan ik uitschrijven van het Fleacare partnerprogramma?

> Stuur ons eenvoudig een DM op Instagram en wij zorgen ervoor dat al je gegevens worden verwijderd uit ons systeem. 

Heb je nog vragen over het Fleacare Partnerprogramma?
> Geen zorgen! Stuur ons een DM op Instagram en we helpen je graag verder.

 

100% Natuurlijke bescherming
Veilig voor hond en mens
8 Maanden bescherming
Voor 15:00 besteld = Morgen in huis

Vanaf 2 stuks GRATIS Verzending