Meteen naar de content

Voor 16:00 besteld = Vandaag verzonden

  Vacatures

  Onderdeel worden van Fleacare? We zijn momenteel druk bezig met het uitbreiden van onze bedrijfsactiviteiten, daarom zijn we opzoek naar nieuwe krachten die ons team komen versterken! Om specifiek te zijn, zijn we op zoek naar mensen voor de volgende functies:

  • Social media manager - We zijn op zoek naar een expert op het gebied van de verschillende social media-platformen Instagram en Facebook. Als taken krijg je het testen, analyseren en creëren van nieuwe content voor beide kanalen.

  • Stagiaires Marketing / Design en Ontwerpers - Bij Fleacare maken we altijd plaats voor enthousiaste stagiaires. Stuur ons gerust een berichtje en we kijken samen naar de mogelijkheden. 
  • Video editor - Voor bepaalde type producten willen we ons meer gaan richten op het maken van video content. Deze content zal naast de website ook geplaatst worden op onze Instagram en Facebook accounts, en gebruikt worden als advertentiemateriaal. 
  • Content creator - We zijn op zoek naar een creatieve content creator die voor ons video's kan maken. De video's en foto's zullen voornamelijk worden gemaakt tijdens het gebruiken van onze producten. De content creator zal dus producten opgestuurd krijgen en ons voorzien van foto en video materiaal.

  Wil je meer informatie over deze vacatures of zelfs solliciteren? Dan kun je ons bereiken via email: info@Fleacare.nl. Je kunt ons ook een bericht sturen via Instagram of via het contactformulier op onze website. Geef dan in het formulier "Vacatures" aan als onderwerp.

  vlooienband honden biologische natuurlijke tekenband hond

  100% Natuurlijke bescherming

  Veilig voor hond en mens natuurlijke anti tekenband

  Veilig voor hond en mens

  8 maanden natuurlijke bescherming tegen vlooien en teken bij honden

  8 Maanden bescherming

  snelle verzending van de vlooien en tekenbanden fleacare

  Voor 16:00 besteld = Vandaag verzonden
  ()
  geleden check_circle
  ()
  Bestelde Persoonlijke Naambadge 🐾
  geleden check_circle